Vil du gøre firmanavnet kendt? Prøv kuglepenne med tryk

Lav smarte kuglepenne (foto syddesign.dk)

Lav smarte kuglepenne (foto syddesign.dk)

Når virksomheder skal ud og brande sig og fortælle så mange forskellige mennesker og virksomheder som muligt om deres navn, og hvad de kan eller tilbyder, så er der mange måder at gøre det på. Nogle er mere omkostningsfulde end andre, og nogle er mere avanceret. I dag er der mange muligheder for branding, og med det hurtigt voksende marked for markedsføring på onlinemedier som hjemmesider og sociale medier, så er der kamp til stregen, når det kommer til at få kundernes og målgruppernes opmærksomhed.

Men nogle gange er de bedste tricks de mest simple, og sådan er det stadigvæk. En af de traditionelle og klassiske metoder at få kendskab om ens navn eller produkt ud til målgruppen er ved at få trykt sit firmanavn, logo, slogan eller noget andet genkendeligt på en kuglepen. Dette er et ældgammelt trick, som både er en forholdsvis billige måde at markedsføre sig på og samtidig en underspillet metode, som ikke virker for støjende, som mange andre medier og platforme kan risikere at gøre.

Kuglepenne med tryk kan give en stille men effektiv markedsføring

En kuglepen er noget, som er forholdsvist omkostningslet. Tit køber man et trecifret antal kuglepenne med tryk på, og derefter kan man så sprede dem. Dette er ofte igennem sælgere, butikker eller servicefolk, som fysisk har med kunderne eller målgruppen at gøre. På den måde kan kunderne måske huske, hvilken virksomhed de benyttede, hvis de har fået en kuglepen og gemmer den.

Samtidig er en kuglepen tit noget, der kan skifte hænder hurtigt og bliver ført rundt i et netværk. Dette kan for eksempel være, når en ven eller bekendt kommer hen og låner ens kuglepen med firmanavn på. Vedkommende glemmer at give den tilbage til ejeren efter brug, men kommer måske til at putte den i sin taske. Det kan så være at samme senarie gentager sig flere gange, og kuglepenne på den måde bliver spredt rundt omkring.

Find flotte kuglepenne med tryk her: https://www.syddesign.dk/da/products/til-messen

 

Læs mere om kuglepenne med tryk:

Kuglepenne med tryk når ud til mange potentielle kunder

Kuglepenne med logo er en enkel og billig løsning for en virksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.