Vandflasker fungerer som diskrete og subtile reklamesøjler

Vis jer frem gennem vandflasker (foto syddesign.dk)

Vis jer frem gennem vandflasker (foto syddesign.dk)

Vand er noget af det vigtigste i verdenen. I vand har vi roden til alt liv, og som en af de vigtigste byggeklodser på planeten, er vand altså af stor betydning både på daglig basis, hvor vi bliver nødt til at drikke vand for at kunne forblive aktive – men også på det mere abstrakte plan, hvor det kun er i kraft af vand, at vi som mennesker er i stand til at være til. Vand er altså med til – på mange måder – at skabe forbindelsen mellem planeten og menneskerne.

Diskrete reklamer

Vandflasker er af den grund også særdeles anvendelige som små mikroskopiske reklamesøjler. Deres dagligdagsagtige fremtrædelse taget i betragtning, er de med til at på en subtil og diskret måde at kunne reklamere for noget. Fordi store søjlereklamer måske egentlig har en begrænset effekt, kan det være en god ide at investere i noget, der er lidt mindre og måske lidt mere dagligdagsagtigt. Investerer man i ting, som vandflasker, hvor der efterfølgende kan trykkes både logo og navn på, har man fået en effektiv, kompakt og evigtlevende reklamesøjle. Fordi vandflasker tit bliver genbrugt, og fordi de som sådan har en ret lang levetid, vil de potentielt kunne være med til i lang tid at reklamere. Det er altså en langtidsholdbar og billig reklamesøjle, man får sig med vandflasker.

Dagligdagens effektivitet

Netop fordi vandflasker er så dagligdagsagtige er de effektive. Mange slår fra, så snart de ser en mindre reklamesøjle, der umiddelbart ligner noget, der prøver at sælge et produkt. Det handler om at kunne fremstille budskaberne på en meget lidt intervenerende og afbrydende måde. Hvis den i stedet bliver tilføjet på en måde, der er stille og rolig, vil måske også salget stige en smule af det? I hvert fald er investeringen i vandflasker som reklamesøjler en god ide.

 

Læs meget mere om vandflasker her

 

Find mere inspiration:

Reklameartikler med logo i flot design

Kuglepenne med logo er en enkel og billig løsning for en virksomhed

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.