Udstrål klasse, og giv en gave på vegne af dit firma

Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Det er meget normalt, inden for professionelle relationer, at sørge for at vedligeholde disse på forskellige måder. Der er flere forskellige traditioner afhængig af branche. Nogen nøjes med at pleje kunder og kontakter, ved jævnligt at vise interesse for den andens liv. Andre igen, har behov for at arrangere lækre middage betalt af firmaet, for at kunne vedligeholde en vigtig relation. Firmagaver er naturligvis også en rigtig god mulighed for at udvise respekt.

 

Firmagaven kan benyttes i mange sammenhænge, og den kan have mange forskellige udformninger. Det er for eksempel meget normalt at give gaver til sine kunder hvert år til jul. I hvert fald inden for business-to-business. Her giver det mening med en årlig firmagave, for på den måde at signalere at man er mere end blot en kunde. Her er faktisk tale om en kunde man sætter særligt pris på. Skal der skrues ekstra op for charmen kan det være en fordel, at komme med firmagaver uden for de traditionelle højtider. Det kunne eksempelvis være ved et jubilæum eller andet, hvor man vil vise sin tilstedeværelse.

 

I mange tilfælde er der logo på firmagaver. Det betyder dog ikke at firmagaver er det samme som merchandise. Typisk er den store forskel mellem de to typer af produkter, at firmagaven meget ofte er væsentlig mere eksklusiv. En god firmagave kan for eksempel være nogle lækre flasker vin, eller en kurv med forskellige lækre produkter i en kurv. Eksempelvis lidt lækkert konfekt, noget vin og en eksklusiv olie, der vækker opsigt.

 

Gør indtryk med den rette firmagave

 

I og med at man som virksomhed, nok ikke er den eneste der har sendt en gave af sted til en given kunde, bør man så vidt muligt forsøge at skille sig en anelse ud. Det kan man for eksempel gøre ved at erstatte de klassiske flasker rødvin med noget portvin, en lækker dessertvin, eller andet som man sjældnere ser i forbindelse med firmagaver.

 

Skal dit firma sende den rigtige gave af sted så kig på www.syddesign.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.