Skjorter med tryk gør indtryk

Få jeres logo på skjorter (foto syddesign.dk)

Få jeres logo på skjorter (foto syddesign.dk)

Skjorter med tryk gør indtryk, når man ser det. De er som oftest prydet med et udtryk, der viser et tilhørsforhold til noget og det gør indtryk på både den der beskuer samt den der har skjorten på. Det er lidt som at være i en stamme og iføre sig dens farver eller krigsmaling og mærke at man bliver en anerkendt del af fællesskabet, når man trækker i skjorter med tryk.

 

Måske er man i grillbaren og tager sin ”Karinas hotter” på. Det er ikke sikkert, at den ansatte synes, at skjorten lige er hans eller hendes smag, men stadig sker der noget, når den kommer på. Personen bliver mere professionel og forstår at det handler mere om Karina og firmaet end om han eller hendes egen personlige smag. Det er lidt som med uniformer, der forbinder en til en større sags tjeneste. Udover denne effekt i relation til arbejde kan skjorter med tryk også være noget, der intensiverer oplevelsen af at tilhøre en klub.

 

Skjorter med tryk er nyttigt og sjovt

 

Skjorter med tryk kan altså bruges i forskellige sammenhænge. Der er den professionaliserende sammenhæng, som handler om at styrke den enkelte ansattes forhold og dedikation til sin arbejdsplads og der er klubsammenhængen eller det der ligner, hvor det handler om at markere sit tilhørsforhold til det øvrige fællesskab. Skjorter med tryk tjener både som nyttige og sjove formål.

 

Måske man i skakklubben synes, at det var på tide at få skjorter med tryk. Så finder man på et tryk, som har en særlig betydning for klubben og dens medlemmer. Det kunne for eksempel være hesten (skakbrikken), fordi det var med den, at man gjorde sin modstander skakmat til en historisk vigtig kamp, der sikrede klubben sejren. Skjorter med tryk præsenterer et væld af muligheder for diverse fællesskaber og bør helt sikkert gribes, sådan at det pågældende fællesskab, man indgår i, kan blive styrket og få sin egen identitet.

 

Find skjorter med tryk hos SydDesign

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.