Skab top-of-mind effekt med reklame gaver

Find alt i reklamegaver hos Syddesign (foto: syddesign.dk)

Når man skal udbrede sit budskab og sin virksomhed, er er mange kneb at benytte sig af. En af dem er reklamegaver, som ofte også er en billig måde at gøre det på. Fordelen er netop at der er mange variationer i budget, farver, former, type og størrelse. Derfor er det også effektivt i markedsføringen.

Boost kendskabet med reklamegaver

Som nævnt kan du få reklamegaver i mange forskellige prisklasser og til mange forskellige formål. Derfor er er netop også noget at finde til din virksomhed og til dit budget. Hvis du for eksempel skal på messe, hvor det handler om at sælge sig selv og skille sig ud, kan det være en idé at have reklamegaver med sig – store som små, og gerne nok til at alle potentielt kan få en. Det kan være slik, kuglepenne, poser – altså kommer det an på det buget, du har at lege med. Hvis reklamegaverne er til mindre formål kan du måske bruge lidt flere penge. Det kan være på paraplyer, muleposer, t-shirts, USB-penne og en masse andet. Det kan være når der er besøgende i din virksomhed, når der skal laves gaver til studerende eller medarbejdere.

Fordele ved reklamegaver

Fordelen ved reklamehaver er at de er med til at øge kendskabet til din virksomhed, samtidig med at det skaber en relation til modtageren. Uanset om vedkommende har køb i tankerne eller ej. For når modtageren tager sin kuglepen med dit logo op af tasken, er det din virksomhed og dine produkter vedkommende får printet i underbevidstheden. Det skaber top-of-mind, og din virksomhed bliver potentielt det første vedkommende kommer i tanke om. Derfor kan det også betale sig i mange tilfælde at bruge lidt flere reklamepenge på noget i god kvalitet, så det ikke ryger ud med det samme igen.

 

Se et stort udvalg af reklame gaver her

 

Læs meget mere om reklamegaver her:

Spændende reklamegaver er giver en strategisk fordel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.