Sådan finder du den helt rigtige firmagave

Reklameartikler (foto: syddesign.dk)

Firmagaver til medarbejdere og partnere (foto: syddesign.dk)

Selvom danskerne er et af de folk, der har den korteste arbejdsdag, så er det stadig vigtigt at virksomheden eller arbejdspladsen viser sin taknemmelighed ved forskellige højtider som julen elle påsken. Derfor prøver mange virksomheder at finde en gave, som ikke kun glæder medarbejdere, men også deres familier derhjemme. Derfor vælger mange arbejdspladser ofte en gave som hele familien kan dele derhjemme. Det kunne være en kurv med forskellige slags slik, vin og kaffe så der er noget til alle i familien.

 

Til særlige lejligheder

Mange virksomheder er også begyndt på at give deres medarbejdere muligheden for at de selv kan vælge deres gave. Dette sker ved at virksomhed indgår i et samarbejde med en service på nettet, hvor medarbejderne kan logge ind og så vælge mellem alt fra elkedler til legetøj og knivsæt. Dermed får medarbejderne noget, som de hver især kan bruge. Nogle gange kan virksomhederne også finde på at give deres medarbejdere en gave, som skal notch dem i en bestemt retning. Måske vil virksomheden gerne have deres medarbejdere til at rører sig noget mere, så derfor kan det være at de giver de ansatte en løbetrøje eller en skridttæller. Det kan godt tænkes at skridttælleren ikke falder i god jord hos de ansatte.

 

Mange forskellige firmagaver

Dette er ikke fordi ikke er en god idé at løbe, men mere at nogle ansatte måske ikke vil have at virksomheden blander sig i medarbejdernes kost og motion. Samtidig må en firmagave gerne ligne dem som de ansatte har fået tidligere. Også fordi deres familier derhjemme måske også forventer at få del i gaven. Andre firmagaver er ikke kun ment som en belønning eller et tegn på virksomhedens værdsættelse af de ansatte. Nogle gaver bruges nemlig også til at sige tak til eksterne konsulenter, foredragsholdere, faste kunder og så videre. Her er det almindelig kutyme at give vin som gave.

 

Klik her, og få flere idéer til jeres firmagave

 

 

Få mere inspiration:

bliv husket for lækre reklamegaver med logo

Dansk firmagaver skaber glæde på arbejdspladsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.