Når det er juletid så giv dine ansatte gode julekurve firmagaver

gør dine ansatte glade med flotte julekurve (foto syddesign.dk)

gør dine ansatte glade med flotte julekurve (foto syddesign.dk)

Man siger at julen er hjerternes fest, og hvad det helt skal betyde, er der helt sikkert flere holdninger om.  Men de fleste kan dog godt blive enige om, at julen er en hel særlig højtid for de fleste – det gælder særligt dem, som fejrer den. Men de fleste uanset religion og om de fejrer denne årstid, har lagt mærke til én af grundene til at man siger det er hjerternes fest.  Det er nemlig sådan i hvert fald i en dansk kontekst, at man i julen er i en særlig stemning. Det handler i hele julemåneden at gøre noget godt for andre, og særligt dem man holder af. Helt overordnet handler det om at være gode ved hinanden, så det er en tid med masser af kærlighed, og det kan være én af holdningerne til at nogen siger, at julen er hjerternes fest, altså næstekærlighed.

 

Giv dine ansatte skønne julekurve firmagaver når det er jul!

Der er forskellige former for næstekærlighed, og det er i forskellige situationer, at man viser denne velvilje over for andre. Ét er i de hjemlige omgivelser og over for familie og venner, men det er også noget som er i fokus på arbejdspladserne. Det er vigtigt at gøre lidt ekstra for sine ansatte en gang i mellem og det gælder særligt også om julen, og det er også noget som rigtig mange forskellige firmaer gør brug af. Send en varm hilsen i juletiden med julekurve firmagaver, og vis dine ansatte at du sætter pris på dem. En julekurv fyldt med lidt har altid sin ret, og det er helt sikker en rigtig god idé, fordi man får helt sikkert en helt masse igen i form af god arbejdskraft.

 

Se mere om nogle lækre julekurve firmagaver, som du kan give til dine ansatte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.