Læs hvordan en dansk firmagave kan vise jeres identitet

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Firmajulegaver kan indeholde lidt af hvert (foto: syddesign.dk)

Firmagaver kan bruges internt i virksomheden til at vise dine ansatte, at deres arbejdsindsats er højt værdsat. De fleste virksomheder giver hvert år deres ansatte en julegave. Det samme gør sig gældende, når I kan fejre jubilæum for en ansat. Men har du tænkt på, at firmagaver også kan bruges til at pleje forholdet til samarbejdspartnere? Hvis I arbejder sammen med en virksomhed, så er det en oplagt mulighed for at vise, at I er glade for samarbejdet.

 

Giv en traditionel gave

Samarbejder I med en virksomhed uden for Danmark, så er det helt oplagt at give en dansk firmagave. I Danmark er vi enormt dygtige til at skabe godt og smukt design. Man skal ikke kigger sig langt omkring for at finde danske klassikkere, der både er tidsløse og som viser vores kultur helt enkelt. Heldigvis byder den danske design skat på så mange forskellig artede genstande, at der nok også skulle være noget, som kan vise virksomhedens identitet. På den måde kan firmagaven være med til at vise ikke blot, at I er glade for samarbejdet, men også hvad I står for og hvilke værdier, I gerne vil bringe ind i samarbejdet. Der findes genstande, som er skabt til at pynte, men vi er i dansk design også yderst kendte for at skabe innovative løsninger. Derfor findes der virkelig meget godt og dekorativt brugskunst. Ofte siger brugskunsten mere om en kultur, end vi selv er klar over.

 

Firmagaver giver omtale

Dermed kan firmagaven også bruges til at skabe dialog og samtaler om, hvor er vi egentlig forskellige fra hinanden og kan måske lære noget. Og hvor ligner vi hinanden mere, end vi først havde regnet med. Det er også i mødet med andre kulturer, at man opdager sin egen. Det gælder både et lands kultur og den kultur, man har i en organisation. Så skab lidt god stemning og vis, at I er glade for samarbejdet med en velvalgt, dansk firmagave.

 

Du kan finde et stor udvalg af danske firmagaver på syddesign.dk

 

 

Læs mere herinde:

Køb kildevand med eget logo på arbejdspladsen

Forkæl jeres medarbejdere og partnere med en firmajulegave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.