Kuglepenne med tryk når ud til mange potentielle kunder

Få budskabet rundt på kuglepenne (foto syddesign.dk)

Få budskabet rundt på kuglepenne (foto syddesign.dk)

Hvis man er erhvervsdrivende i dag, så ved man, hvor meget det kræver at få nye kunder. Det skyldes i høj grad, at virksomheder i dag har nemt ved at eksponere deres brand og deres produkter. Det kan man i høj grad takke internettet for. Med de muligheder som internettet har bragt med sig, kan man som erhvervsdrivende nå ud til utrolig mange potentielle kunder bare med nogle få klik. Det betyder dog også, at alle ens konkurrenter har de samme muligheder, hvorfor det gælder om at differentiere sig i forhold til de konkurrenter, der udbyder tilsvarende produkter eller ydelser. Det er ikke længere nok blot at sælge et produkt, man er nødt til at skabe merværdi omkring det man sælger. Det kan man gøre ved at positionere sit brand på forskellige måder. Nogle går efter det eksklusive omdømme, hvor er mærket måske betyder mere end produktet eller dets funktion. Andre går efter et ry som ekstra skånsomme overfor miljøet og med stor fokus på at produkterne er producerede under gode forhold. Alle disse ting køber man også, når man investere i produktet. Derfor kan man ikke hvile længe pa laurbærrene, men man er derimod nødt til, hele tiden at forny sig og opfinde den dybe tallerken på ny. For ellers er der helt sikkert nogle nye, smarte og innovative entreprenører der gør det foran næsen på en.

Kuglepenne med tryk når ud til mange potentielle kunder

En måde man kan skabe positive associationer omkring sit brand på, er ved at benytte sig at reklameartikler. Ved at få trykt sit logo på forskellige artikler kan man være til stede i fysisk form, stort set overalt hvor ens potentielle kunder færdes. Kuglepenne med tryk er her utrolig smarte. Man har altid brug for en kuglepen, og har derfor en lige ved hånden. Derfor kan det logo, der står trykt på kuglepennen, ikke andet end at printe sig ind i ejermandens hukommelse.

 

 

Find kuglepenne med tryk her: https://www.syddesign.dk/da/products/til-messen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.