Kuglepenne med logo kan være billig markedsføring

Lav smarte kuglepenne (foto syddesign.dk)

Lav smarte kuglepenne (foto syddesign.dk)

Markedsføring er nærmest uundgåeligt, hvis man driver en virksomhed. Det er nøglen til mere salg og øget kendskab til virksomheden. Det er to ting, som de færreste virksomheder ønsker at gå glip af. Derfor er markedsføring også en nødvendighed. Desværre er det ikke så nemt, som det lyder.

For det første kræver det ofte mange penge. God kvalitet koster, og det er vigtigt at vide, hvem man vil ramme med sin markedsføring. Hvis man ikke har den form for penge, kan man starte ud i det mindre. Alting tæller nemlig, og derfor skal man ikke tro, at det ikke er forsøget værd.

 

 

Bliv genkendt hver gang en note skrives

Reklamer på internettet er eksempelvis ikke specielt dyre. Det samme gælder for små tiltag, som for eksempel kuglepenne med logo. Det kan være en idé til messer, hvor der kommer mange potentielle kunder forbi. Men selvom tiltaget virker simpelt, er der stadig visse ting, der skal være i orden. En kuglepen er ikke bare en kuglepen. De værste af slagsen går hurtigt i stykker eller løber tør for farve. Hvis en virksomhed maler sit navn på sådan en kuglepen, efterlader den nok ikke et positivt indtryk. Det skal helst være en kuglepen, der rent faktisk virker og efterlader et positivt indtryk.

 

Kuglepenne med logo er en investering

Samtidig skal den være pæn, for så er der større sandsynlighed for, at den vil blive brugt. Det gælder om at lave en kuglepen, som er stilren. Den skal være kønsneutral, så alle kan bruge den – medmindre virksomheden kun har enten kvinder eller mænd som målgruppe, eller de beslutter sig for at producere to forskellige varianter.

Logoet skal ikke være for stort eller for småt. Det hænger lidt sammen med ovenstående: at den skal være stilren. Det kan godt være, at tiltaget er billigt, men det nytter ikke noget, hvis det slet ikke virker. Derfor er det overvejelserne værd.

 

Læs mere om kuglepenne med logo her.

 

 

Klik videre herind:

T-shirts med tryk er den perfekte personlige gave

Reklameartikler med logo tilbyder et nemt og subtilt medie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.