Julegave til ansatte, vis at du værdsætter dem

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Danske Firmagaver glæder medarbejdere og partnere (foto: syddesign.dk)

Som leder af en virksomhed er det utrolig vigtigt at du en gang imellem viser dine ansatte at du sætter pris på deres arbejde. Det behøver imidlertid ikke at betyde at du skal bruge en hel masse penge på det. Det vigtigste er at medarbejderen mærker at du ser værdien af hans eller hendes arbejde. Et skulderklap, en opmuntrende kommentar eller måske en ekstra pause som belønning, når en medarbejder har ydet en ekstraordinær indsats. Er alt sammen med til at give dine ansatte et behageligt psykisk arbejdsmiljø og er i sidste ende også med til at øge produktiviteten i din virksomhed.

 

Belønning eller forkælelse.

Det er klart at det er en balance man skal lære at kende, da overdreven ros og belønning, hurtigt kan opfattes påtaget eller måske endda omklamrende. Så når bare du har et fokus på at rose og belønne, der hvor det er fortjent, så vil dine ansatte også mærke at du tænker på dem.

 

Gaver ved højtider.

Rigtig mange virksomheder vælger at belønne deres ansatte med en julegave. Det kan være en rigtig god idé, da vintermånederne jo ofte er lidt hårde ved folk. Mange får deres transporttid til- og fra arbejde, væsentligt forøget på grund af trafikale problemer. Og mange er måske stået op inden solen og gået hjem fra arbejde, efter mørkets frembrud. Vejret og i høj grad manglen på lys, kan altså påvirke mange til at være lidt mere nedtrykte, end de ellers ville have været. Julen er som bekendt hjerternes tid og en hårdt tiltrængt fejring af, at lyset nu omsider er på vej tilbage til os. Her kan du som chef, virkelig score nogle gode point hos dine ansatte. Så hvis du har besluttet dig for, at belønning skal være en del af din ledelsesstrategi, er en julegave en sikker vinder.

 

Se et enormt udvalg af firmajulegaver lige her

 

 

For mere inspiration:

Firmagaver kommer både virksomhed og medarbejdere til gode

Sådan finder du den helt rigtige firmagave

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.