Gode firmagaver jul

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Hver gang man går ind i et supermarked eller lignende sted, bliver man allerede nu mødt af nisser, marcipanruller og gløgg, der står på hylderne og varsler julen. Vi kan alle blive enige om, at det er alt for tidligt og alligevel er det meget smart, at komme gaveræset i forkøbet og få ordnet mange af sine julehandler, før stresset sætter ind og køerne bliver lange og irritable. Især er det rart at få styr på firmagaver jul, da det er en lidt større ’julesæk’, der skal fyldes.

Hvilke typer firmagaver jul?

Det kan være svært at vælge hvilke firmagaver jul, man skal give de ansatte, da man selvfølgelig vil, at alle skal blive glade og påskønne deres firmagaver jul. En god idé er uden tvivl gavekurve, eftersom man kan fylde lidt af hvert i dem og dermed i hvert fald sikre, at noget af indholdet vil falde i den enkeltes smag. Det kan desuden være en rigtig god idé at putte delikatesser og spiselige ting i kurven, som er noget, de fleste kan lide. Hvis man også gerne vil komme lidt ting i sine firmagaver jul, så kan ordne kurvene således, at mændene får én slags kurv og kvinderne en anden. Ved at dele dem således, kan man i kvindekurven komme sæber og den slags i, og i mandekurven en whisky og et par whiskyglas eller blandede øl. Det gør det måske lidt sjovere end kun at have én type kurv som firmagaver jul. Uanset, er julekurve en nem løsning, der samtidig har en stor succesrate hos modtagerne.

Indholdet i firmagaver jul?

Udover at man kan kønsdele kurvene, så kan man også fylde dem med små designting, som for eksempel en lille vase og et par fine glas. Hos designforhandlere har de et stort udvalg af fine pynteting, der kan inspirere til, hvad man ellers kan medtænke i sine firmagaver jul.

Find gode firmagaver jul her

 

Find mere inspiration:

Med gode firmagaver kan få mere ud af sine medarbejdere

Reklameartikler med logo tilbyder et nemt og subtilt medie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.