Giv personalegaver og få gladere medarbejdere

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Firmajulegaver kan indeholde lidt af hvert (foto: syddesign.dk)

Det kan nogle gange være svært at være den gode chef altid. Især i en tid hvor mange medarbejdere har flere krav til en eventuel arbejdsplads og altid har muligheden for at skifte arbejdsplads. Derfor bør du kigge med her for at finde ud af, hvad du kan gøre for at skabe et godt arbejdsmiljø og få nogle gladere medarbejdere. Det vigtigste, du kan gøre for dine medarbejdere, er at snakke med dem. Det kan være smalltalk om vejret eller børnene. Det kan være snak om, hvordan det går med det projekt, de er i gang med. Eller du kan sætte den enkelte medarbejder ned og snakke om, hvordan det går med dem i en medarbejder-samtale.

 

Snak om tingene

Det vigtigste er, at du viser, at du lytter til og interesserer dig for dine kollegaer og medarbejdere. Hvis du som leder går forrest, er der stor sandsynlighed for, at medarbejderne internt lytter mere og hjælper hinanden bedre. For at skabe et bedre miljø rent produktionsmæssigt skal du huske at belønne dine medarbejdere. Det kan være, når I opnår et bestemt resultat, I har sat jer. Eller hvis enkelte medarbejdere gør noget ekstra godt.

 

Beløn medarbejderne

Og det betyder ikke nødvendigvis være en belønning for at have opnået noget. Det kan også være, hvis man har gjort noget ekstra godt for sine kollegaer eller for firmaet. På den måde opfordrer man til at gøre mere for sine medmennesker og kollegaer. Og sørg så for at gaverne er forskellige. Det vil sige, at du skal give gaver ud fra personlighed eller type af resultat, så det giver noget at være god. Og ikke bare en firmakuglepen. Hvis det f.eks. er et godt resultat, kan det være en pengebonus, men er det noget godt for en kollega, bør det måske være noget chokolade eller lignende.

 

Find den rigtige firmagave til dine medarbejdere

 

 

Kig videre i disse indlæg:

En kurv kan være en fin firma gave

Overvej reklameartikler med logo for at skabe opmærksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.