Giv personale gaver inden sommerferien

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Firmajulegaver kan indeholde lidt af hvert (foto: syddesign.dk)

Det er lækkert at føle sig værdsat på sin arbejdsplads, og det er desværre sjældent, at chefen har tid til at gå rundt og fortælle alle medarbejdere, at de gør et godt stykke arbejde, selvom det havde været den bedste løsning. Som et lille plaster på såret kan virksomheden give personale gaver, som kan være en god måde at vise sin påskønnelse af medarbejderne på. Der er masser af forskellige muligheder, når man skal give personale gaver, og i denne artikel får du inspiration til dit valg af personale gaver til de ansatte, når de går på sommerferie.

 

 

Derfor er personale gaver om sommeren en god idé

 

I de fleste private virksomheder er det en tradition at give medarbejderne en lille ting, inden de går på juleferie som tak for et godt år, men der er knap så stor en tradition for at give personale gaver, inden de ansatte går på sommerferie. Dette er dog en fejltagelse, da der er alt mulig grund til at forkæle medarbejderne i denne tid også.

 

 

Dette skal du give som personale gaver om sommeren

 

Inden juleferien er det meget naturligt, at der gives personale gaver i form af julegodter, som man kan nyde sammen med familien. På den måde sikrer virksomheden, at medarbejderen har et positivt indtryk af firmaet og husker de gode ting, når de nyder en god flaske vin, der var en del af årets personale gaver inden jul. Om sommeren kan man gøre det samme, når man giver personale gaver. Her skal julekurven blot skiftes ud med noget, der passer til sæsonen, og det er derfor en god idé at give hvidvin, chokolade eller et gavekort til en biograftur eller et besøg på en café i solskinsvejret. Ved at give personale gaver inden sommerferien kan man virksomhed gøre sit til, at medarbejderne får en god ferie og tænker positivt på at komme tilbage på arbejde efter flere ugers ferie.

 

Find dine næste personale gaver på syddesign.dk

 

Læs også:

Kuglepenne med tryk når ud til mange potentielle kunder

Firmagaver til jul er en stor begivenhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.