Giv dine medarbejdere flotte firmagaver af dansk design

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

En god leder motiverer sine medarbejdere, og én af de måder, som en virksomhed kan inspirere sine medarbejdere til at yde sit bedste, er blandt andet ved at give dem nogle flotte firmagaver, som falder i god jord ved langt de fleste. I sortimentet finder du et bredt udvalg af firmagaver fra danske designere til favorable priser. Det er en lille udgift for virksomheden, som kommer tilbage med en kæmpe effekt.

 

Firmagaver af kendt dansk design

Hvis der er noget danskere forstår sig på, så er det boligdesign, indretning og boligstil. Det er svært at finde en firmagave fra sortimentet, som dine medarbejdere ikke ville blive utroligt glade for. Det siger næsten sig selv, når man nævner dansk design såsom Georg Jensen, Royal Copenhagen, Blomsterberg og Kay Bøjesen. Selv de mest eksklusive mærker finder du i sortimentet til meget favorable priser. Du får mærker som Arne Jakobsen, Bosch, Georg Jensen, Eva Solo, Royal Copenhagen, Kay Bøjesen, Blomsterberg, Raadvaad, Lyngby, Zwilling, Beuer, Philips, Skagen smykker og Södahl, for bare at nævne et lille udsnit af de mange kendte mærker.

 

Firmagaver giver glædesgaranti

Når dine medarbejdere og kolleger modtager en af de mange flotte firmagaver er du garanteret et smil på deres læber. Du finder nemlig alt inden for værktøj, smykker, boligindretning, sengetekstiler, madlavning, elektronik, vaser og lysestager samt specielle designergaver. Så uanset om din medarbejder er en handyman, der gør alt selv eller en stilfuld kvinde med smag for æstetik – så er der ikke langt til smilet. Du er samtidig garanteret firmagaver i bedste kvalitet og medarbejdere, der yder sit ultimativt bedste for at promovere din virksomhed – uden at de ved det.

 

Se udvalget på dansk design firmagaver her

 

 

Læs mere her:

Få T-shirts tryk og brug det til at styrke sammenholdet på din virksomhed

Promovering med T-shirts med logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.