Giv dine medarbejdere firma gaver for årets gode indsats

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

En god firmagave er en vigtig anerkendelse dine medarbejdere. Firmagaven kan uddeles ved mange forskellige anledninger, men udtrykker altid din tilfredshed og anerkendelse af dine medarbejderes indsats. Som leder af en virksomhed, er det vigtigt at anerkende dine medarbejderes indsats. Føler dine medarbejdere sig ikke værdsat og anerkendt, vil de ofte yde mindre effektivt og mere halvhjertet. En glad og tilfreds ledelse avler glade og tilfredse medarbejdere.

 

Firma gaver med omtanke

En firmagave er ikke blot anerkendende i sig selv, det handler selvfølgelig også om at give den helt rigtige firma gave. Grundlæggende bør firmagaven ikke signalere nogen form for nærighed. Hvis dette er tilfældet, kan dine medarbejdere omvendt komme til at opfatte gaven som underkendende og nedladende. Derfor bør en god ledelse også lægge lidt ekstra omtanke i firmagaven, hvis de ønsker at give udtryk for deres tilfredshed.

En firmagave med omtanke kan samtidig også skabe god reklame omkring virksomheden. En kreativ firmagave kan hurtigt blive samtaleemnet både på arbejdspladsen og i privaten. Dermed vil virksomheden få et godt ry.

 

Nemmere på nettet

En firma gave er ikke blot oplagt til dine medarbejdere. Det kan også være en god idé at sende firmagaver til nuværende eller tidligere kunder. Det signalerer at virksomheden stadig er aktiv og i vækst. Samtidig kan det også tiltrække nye potentielle kunder, idet din virksomhed vil tiltrække opmærksomhed med den gode gestus. Igen vil det hurtigt blive et samtaleemne hos din kunde, som potentielt vil skabe positiv omtale i sit netværk.

Det er altid oplagt at sende gaver ved juletid både til kunder og medarbejdere. Det giver virksomheden mulighed for at sætte et sidste aftryk inden årets afslutning. På den måde kan kunder og medarbejdere gå glade og tilfredse hjem på juleferie. En firmajulegave er et must i næsten alle virksomheder, netop for at anerkende medarbejdernes indsats gennem året.

 

Klik her for at se et udvalg af firmagaver

 

 

Læs meget mere om firmagaver her:

Danske firmagaver glæder dine ansatte hver gang

Firmagaver til jul er en stor begivenhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.