Giv dine medarbejdere dansk firmagaver

Køb danske gaver, uanset om de er store eller små (foto syddesign.dk)

Køb danske gaver, uanset om de er store eller små (foto syddesign.dk)

Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. Og julen den varer altså heldigvis ikke helt til påske. Hvorfor heldigvis? For så var det mange gaver, du skulle give dine medarbejdere. Og en virkelig lang juleferie. Men det er da dejligt, at det er jul lige om lidt. Det er en god tid for de fleste. Og hvordan kan du være med til at gøre det til en endnu bedre tid for dine ansatte? Du kan give dem danske firmagaver. Firmagaver er en rigtig god ting til jul, fordi det viser dine ansatte, at du er ovenud tilfredse med deres arbejdsindsats i løbet af året.

 

Hvorfor vælge danske firmagaver?

 

Hvorfor er det en god idé at vælge danske firmagaver? Fordi det er vigtigt, at vi køber dansk i Danmark. At vi holder pengene inden for landets grænser. Det hjælper ikke noget, at alle vores penge går til udlandet. Det er vigtigt, at vi eksporterer vores ting, så der komme penge ind i kassen, men det er også vigtigt, at vi danskere selv køber de ting, som er danske. Så hvorfor ikke være et godt eksempel for dine ansatte og give dem en dansk firmagaver? Jo, det er da det, du skal gøre.

 

Danske firmagaver kan være alle mulige forskellige ting

 

Det kan jo være alt muligt, du vælger at give dine ansatte. Måske noget dansk mad? En dansk flæskesteg? Det er der faktisk mange, der ville blive glade for. Nogle oplevelser til et dansk teater? Eller en biografbillet til en dansk film? Muligheder er det nok af, heldigvis! Så det er bare med at lægge hovedet i blød. Lige nu! For julen kommer lige om lidt. Inden du kan nå at se dig om, er det juleferie.

 

Klik her for at finde dansk firmagaver til dine ansatte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.