Giv dine kunder og medarbejdere firma gaver

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Firmagaver er både for medarbejdere og kunder, for de gør det samme: De viser ganske enkelt at du sætter pris på dine medarbejdere eller kunder. Det kan du selvfølgelig nemt sige til dem, men en gave er en smuk gestus og en god medarbejder- eller kundepleje. Firmagaver viser også hvem virksomheden er og hvilke værdier, I står for. De fleste virksomheder vil gerne have generøsitet på CV’et og det kan firmagaver bestemt hjælpe med.

 

Forskellige firma gaver til forskellige grupper

 

Hvornår skal I så give firmagaver? Bestemt ikke hele tiden, det vil være for meget og blive opfattet overfladisk og som om virksomheden prøver at købe kunden eller medarbejderen med vin og chokolade. Så er det bedre med et billigere produkt eller en større bonus. Firmagaver skal gives ved særlige lejligheder. Det kan være til jul, fødselsdage eller mærkedage. Mange virksomheder praktiserer som minimum firmagaver til jul og dette er også en rigtig god måde at sige tak for i år på. Firmagaver på være personlige, men ikke private og de skal ikke være så personlige, at I beder om en ønskeseddel fra jeres kunder og medarbejdere og kunder. Firmagaver skal være personlige på den måde, at modtageren forstår at gaven er netop til dem. Dette behøver dog langt fra være noget, I bryder jeres hoved med længe. Husk på, en firmagave er symbolsk og en måde at sige tak på.

 

Start året på en god måde

 

I kan derfor nemt vælge at jeres kunderne får en julekurv, som hele deres familie kan få glæde af og medarbejderne får noget lignende. Det er den nemme løsning. Afhængig af hvilken virksomhed I er, så kan I vælge noget, der passer til jeres virksomhed og dermed også til kunderne og medarbejderne.

 

Mangler du lidt inspiration til firmagaveindkøbene, så er der rigtig mange gode idéer at finde hos Syd Design på www.syddesign.dk. Her kan du også købe firmagaverne og få dem leveret.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.