Forkæl jeres medarbejdere og partnere med en firmajulegave

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Beløn medarbejderne med flotte firmajulegaver (foto: syddesign.dk)

Når året er ved at ende, og man skal på juleferie, så er der mange virksomheder, der vælger at anerkende deres ansatte med en lille påskønnelse. Dette kan være med til at skabe glæde på arbejdspladsen, men det er mange steder også en indikation af, hvor godt det går i virksomheden. Altså en måde for ledelsen at give en lille bid af årets overskud tilbage til medarbejderne, der er med til at skabe de gode resultater.

 

Firmajulegaver kan samtidig også komme virksomheden samarbejdspartnere til gode. Ofte sender mange virksomheder også julekort til hinanden.

 

I den søde juletid

 

Der er mange muligheder for forskellige firmajulegaver, og her er nogle bud på dem, I kan kigge på.

 

I dag er der mange virksomheder, som opfordrer deres medarbejdere til at dyrke motion. Måske har firmaet i årets løb også afholdt firmaløb.

Man kunne derfor fortsætte i det sunde spor og få printet firmaets logo eller navn på en løbetrøje, som man giver i gave til de ansatte. På den måde kan virksomheden også signalere overfor medarbejderne og resten af omverden, at den støtter og går ind for sundhed og fysisk aktivitet.

 

Firmajulegaver kan også være til medarbejdernes familier

 

På den anden side, så er det også kutyme, når man skal give en firmagave til sine medarbejdere op mod jul eller nytår, at den har en relation til medarbejderens familie. For mange handler julen ikke kun om at motionere, men også om at være sammen med familien og hygge inden døre.

 

Derfor skal der gerne være noget, som flere i familien kan få glæde eller gavn af. Derfor er det ofte også sådan, at virksomhederne giver slik, chokolade eller vin som gave. Dette er noget, som de fleste danskere kan være med til at nyde, og dermed kan medarbejderen dele det med familie og venner. På den måde er det ikke kun medarbejderen, der påskønner gaven fra virksomheden, men også medarbejderens omgangskreds.

 

Her kan du finde en smart firmajulegave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.