Forær alle i dit firma en fin julegave

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Firmajulegaver skal i hus (foto: syddesign.dk)

Vinteren er over os, og vi befinder os i alles yndlingsmåned: december. December fungerer for mange som et lyspunkt i den ellers mørke og triste vintertid. Her vender vi kulden til vore fordel og tænder stearinlys, bager kager og hygger os med familie og venner. Også på arbejdspladsen bør det kunne mærkes, at julen nærmer sig. En leder eller chef skal selvfølgelig respekteres af sine ansatte, men vedkommende skal også vide, hvornår det er tid til at rose eller anerkende de ansattes arbejde. Hvis dine ansatte aldrig belønnes, vil de miste lysten til at arbejde og gøre deres bedste. Julen er en god tid at give alle i firmaet en julegave som en anerkendelse af deres hårde arbejde året igennem.

 

Overrask dine ansatte med en flot firma julegave

På de fleste arbejdsgaver får alle ansatte en fin julegave inden juleferien. Der findes firmajulegaver i alle prisklasser og i alle budgetter, så manglende penge kan ikke være en undskyldning! Det spreder glæde og hygge på hele kontoret, hvis alle får en lille gave foræret, inden I skilles og går på juleferie. Julegaven fungerer som et anerkendende skulderklap på årets sidste arbejdsdag. Der findes et hav af muligheder for firmajulegaver, så det er bare med at tænke ud af boksen.

 

Tænk ud af boksen – giv de ansatte i dit firma en kreativ julegave

Du kan selvfølgelig nøjes med at forære alle i firmaet en god flaske vin, men du har også rig mulighed for at tænke mere kreativt. Du kan for eksempel forkæle de ansatte med kvalitetschokolade, lækker lakrids eller spiritus. Omvendt behøver firmajulegaven slet ikke at være spiselig – alle er sikkert trætte af juleslik, når vi når til slutningen af december. Du kan derfor vælge at give vaser, lysestager eller lignende i stedet.

 

Find inspiration til julegaver til dit firma

 

 

Læs også

En firmajulegave skaber daglig glæde hos dine ansatte

Derfor bliver t-shirts med logo en levende reklamesøjle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.