Glæd alle medarbejdere med personlige firmagaver

Firmagaver  (foto: syddesign.dk)

Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Hvad er god ledelse? Det er noget, enhver leder må spørge sig selv om. Man skal gøre rigtig mange ting op med sig selv, før man kan være en god leder. Hvad synes man selv, at en god leder skal kunne være i stand til? Hvordan skal lederen gøre dette? Hvilke værdier er vigtige for medarbejderne? Først og fremmest ligger svaret gemt i, at en god leder skal være opmærksom på, at det er mennesker han eller hun har med at gøre. Man er nemlig ikke blot leder for et bestemt projekt eller andet, men man er leder for en række mennesker. Mennesker som har brug for tryghed i arbejdet, samt at de skal føle, at de og deres arbejdsindsats er værdsat på alle leder og kanter. Derfor skal en leder kunne se disse behov. Hvordan får man så en medarbejder til at føle disse ting? En let måde for lederen er, at man giver firmagaver. Firmagaver lader medarbejderen vide, at dennes indsats er værdsat. Derfor er firmagaver en god og plausibel løsning for både leder og medarbejder.

 

Køb firmagaver med omhu

Hvis man som leder vælger at give en firmagave, skal man være sikker på, at den er tilegnet den enkelte. Man kan eksempelvis ikke give mandeting til en kvinde eller kvindeting til en mand – hvis man gør dette, vil det nemlig have komplet modsatte effekt end den ønskede. Det vil altså med sikkerhed gøre, at medarbejderen vil føle, at det er upersonligt, og at gaven ikke er tilegnet han eller hende. Derfor skal man være sikker på, at modtageren har noget at bruge gaven til, hvad enten man giver en gavekurv, en flaske vin eller andet. Man kan dog være sikker på, at man kan finde nogle rigtig fine og personlige firmagaver, hvis man blot leder ordentligt efter.

 

 

Køb firmagaver her: https://www.syddesign.dk/da/products/firmagaver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.