Firmagaver til sine medarbejdere er en god investering, der holder humøret højt

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Et sundt firma er for det meste et veldrevet firma. Og et veldrevet firma er et sundt firma. Her menes der, at det med at en sund krop har en sund sjæl, og omvendt, sagtens kan overføres til forretningsverdenen. Hvis man har et godt arbejdsklima på arbejdspladsen, med en god arbejdsmoral og sund kultur blandt de ansatte, så vil det kunne afspejle sig i hvor godt virksomheden klarer sig. Folk vil simpelthen arbejde mere effektivt hvis de er glade og tilfredse end hvis de er sure og utilfredse. Så vil de i langt højere grad være tilbøjelige til at slappe af, tage lange pauser og melde sig syge fra arbejde uden grund.

 

Øg motivationen

Alt dette vil føre til tabt arbejdstid, faldende produktivitet, og i sidste ende vil det kunne aflæses i regnskabet. Det kan derfor godt betale sig at investere i et godt arbejdsklima for både dig og dine medarbejdere, så firmaet også i fremtiden er et rart sted, hvor ansatte, høj som lav, har lyst til at blive ved med at arbejde. Noget af det, som ansatte ofte lader til at sætte pris på, er, at arbejdspladsen har nogle et godt arbejdsklima og en kammeratlig kultur blandt de ansatte. Samt at der er traditioner på arbejdspladsen, der binder dem sammen og giver samhørighed. Det kan for eksempel være julefrokoster, påskefrokoster, firmaudflugter og andre ting i den dur.

 

Vis at man sætter pris på dem

Det vil gøre, at folk også oplever hinanden uden for arbejdstiden, hvorfor de vil have et bedre sammenhold på jobbet. Noget andet man kan gøre, er at give sine ansatte firmagaver. For eksempel til jul i forbindelse med, hvis I alligevel holder julefrokost. Det behøver ikke engang være noget stort, men bare det at få en gave fra arbejdspladsen viser, at I sætter pris på medarbejderens indsats. Som alt andet skal det derfor ses som en investering, men som en god én af slagsen.

 

Vil du give dine ansatte firmagaver? Så find nogle lige her.

 

Se mere:

Udstrål klasse, og giv en gave på vegne af dit firma

Reklameartikler med logo tilbyder et nemt og subtilt medie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.