Firmagaver øger glæden på arbejdspladsen

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Firmajulegaver kan indeholde lidt af hvert (foto: syddesign.dk)

Der blive tit talt om arbejdsmiljøet på de danske arbejdspladser, og hvordan vi kan forbedre både det ene og det andet. Der skal meget små ting til at mindske stressfaktorerne på arbejdet, og mange ting kræver bare lidt fra den enkelte medarbejder, fordi de trods alt er dem, der kender sig selv bedst. Sidder du imidlertid som leder på en afdeling eller måske for en hel virksomhed og tænker, hvad du kan gøre for dine medarbejdere, så ligger svaret lige for – firmagaver.

 

 

Anerkendelse er den bedste form for motivation

Det behøver ikke være noget særligt, men bare det at du som leder viser, at du sætter pris på det arbejde, de ligger i hverdagen, og at de kæmper for sagen. Det indgyder både glæde hos medarbejderne og ikke mindst respekt for dig som leder. Alt efter hvilken slags virksomhed I er, og hvilken slags chef du er, kan du overveje om firmagaven skal være i anledning af noget, jul eller fødselsdage, eller måske er arbejdspladsen bare sådan et sted, hvor medarbejderne bliver rigtig glade for en overraskelse. Ellers kunne det være i anledningen af at hele virksomheden har gjort et godt salg eller har noget en flot bundlinje i løbet af året. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænsen.

 

Hvad kan ellers øge glæden?

Hvis du ikke lige har råd til, at virksomheder giver firmagaver til medarbejderne, er der andre måder til at vise, at du som leder værtsætter dem. For eksempel kan I starte med at rose hinanden. Der kan være tale om et samlet møde engang om ugen, hvor I måske alligevel mødes, hvor den sidste uges succeser italesættes, og der gives måske en præmie til den der har klaret sig bedst. Ellers er der altid muligheden for at blive bedre til at agere kollega og ikke bare leder. Det kan være en venligt ”godmorgen” eller en åben dør ind til dit kontor, sådan at medarbejderne føler sig velkomne hos dig og åbne for at komme til dig med virksomhedens problemer.

 

Find store som små firmagaver til dine arbejdsomme medarbejdere

 

Få mere inspiration til virksomheden:

Giv firmaet personlighed med paraplyer med logo

Køb smarte herre eller dame t-shirts med eget firma logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.