Firmagaver kommer både virksomhed og medarbejdere til gode

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Danske Firmagaver sætter skub i motivationen (foto: syddesign.dk)

På danske arbejdspladser har man ofte faste traditioner og arrangementer i løbet af året. Det kan være alt fra sommerudflugter, picnic’er, julefrokoster og i forbindelse derved ofte også julegaver, der bliver givet til medarbejderne som et udtryk for respekt og taknemmelighed over den indsats, som de har ydet i løbet af året. Og selvom det i forvejen kan virke økonomisk uoverskueligt bare at købe gaver til din egen familie, så kan det godt betale sig at investere i velfærden for dine medarbejdere.

 

Firmagaver kan være alt fra rødvin til hoptimister

Selv små ting kan gavne arbejdsglæden og derved også arbejdsindsatsen betragteligt, og dermed i sidste ende føre til et sundere arbejdsmiljø og bedre tal på bundlinjen. Firmagaver er slet og ret en god investering, der vil glæde medarbejderne og gavne virksomheden. Når man kommer til øjeblikket, hvor man skal udvælge de ting, som man vil købe til sine medarbejdere, så er mulighederne mange. Det samme er den prisklasse, som du har mulighed for at vælge gaverne i. Det kan være alt fra dyre kokkeknive til mindre genstande af god kvalitet – men i et mere overkommeligt prisleje. Uanset hvad man vælger, så kan man være sikker på, at det vil falde i god jord hos medarbejderne. Den vil nemlig sende et tydeligt signal om, at man som arbejdsgiver sætter pris på sine medarbejdere.

 

Både til jul og andre særlige lejligheder

For selvom glæden ikke er lige så stor, som da man var barn, så er der noget gennemgående menneskeligt ved glæden over at få gaver. Og ud over fordelene på arbejdspladsen, så kan man også være sikker på, at forskellige folks firmagaver bliver diskuteret til højtidernes forskellige familiefrokoster. Det betyder, at man igennem det rette valg af firmagaver ikke bare kan forbedre arbejdsglæden, men også kan give virksomheden positiv omtale.

 

Overvejer du at give dine medarbejder firmagaver? Så læs mere her.

 

Kig videre herinde:

Sådan finder du den helt rigtige firmagave

Få T-shirts tryk og brug det til at styrke sammenholdet på din virksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.