Firmagaver giver et godt og stærkt kundenetværk

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Hvis du vil holde et godt og stærkt kundenetværk, så det en god idé at indføre firmagaver, fordi man ved at give noget, styrker virksomhedens bånd til virksomhedens store kunder. Som virksomhed gælder det jo netop om at have et stærkt og godt kundenetværk, fordi de giver en solid indkomst og endda vækst, fordi virksomheden gerne vil betro virksomheden større opgaver i takt med tilfredsheden.

 

Styrk motivationen

Firmagaver er en simpelt måde at vise sin respekt for kunden. Firmagaver kan komme i større og mindre formater. Nogle virksomheder vælger at give store kunstværker i firmagave, andre øjes med mindre som eksempelvis julekurve og fester. Det er op til virksomheden, hvordan den vil bruge firmagaver som en del af dens branding. Det kan også være end god idé at bruge firmagaver, vi hvis virksomheden har underorganisationer eller samarbejder meget tæt med andre virksomheder. Ved at eksempelvis give alle medarbejdere i ens samarbejdsvirksomhed, så anerkendes de på en god og vigtig måde, der giver sammenhørighed.

 

Få hjælp til firmagaver

Firmagaver kan man finde mange steder. Det handler sådan set bare om at finde på noget og så købe det. Det kan imidlertid være meget svært at finde på noget. Spørgsmålet er jo altid: Hvad passer til min kunde eller medarbejde? Og hvor personligt skal det være. En tommelfingerregel er, at det ikke skal være særlig personligt, men gaven skal stadig være i orden. En dårlig firmagave giver et dårligt ry. Her findes der heldigvis mange forskellige typer hjemmesider, der kan hjælpe dig. Du kan endda bestille gaver i store partiet og flot pakket ind hos nogle forretninger, der findes på nettet. Du kan eksempelvis få hjælp hos Syddesign. Syddesign er kendt for godt samarbejde og god kvalitet. De har en lang stribe af idéer og muligheder til firmagaver.

 

Du kan gå ind på deres hjemmeside, der er www.syddesign.dk.

 

 

bliv husket for lækre reklamegaver med logo

Få T-shirts tryk og brug det til at styrke sammenholdet på din virksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.