Firmagaver er et værn mod dårlig arbejdsmoral

Find en smart firmagave (foto syddesign.dk)

Find en smart firmagave (foto syddesign.dk)

Det fleste mennesker kender det. Dårlig arbejdsmoral. Man står op om morgenen, måske er man træt, og måske gider man slet ikke på arbejde. På den måde får man en dårlig start på dagen. Det medfører mange ting, men værst af alt medfører det, at man ikke kan yde det nødvendige stykke arbejde i forhold til, hvad ens arbejdsgiver forventer og ønsker af en. Det helt store problem ligger i, at sådan en holdning til tingene er selvforstærkende – man kan blive fanget i en negativ tankegang og blive ved med at fortælle sig selv, at tingene ikke fungerer. Hvad endnu værre er, at man også smitter sine kollegaer, ligesom de også smitter en, hvis de har det på samme måde. Det er ikke i nogens interesse, og det er især ikke i arbejdsgiverens interesse. Arbejdsgiveren kan dog tage sine forbehold ved at vise sine ansatte, at de er vigtige, samt at man værdsætter dem for deres arbejde og ikke mindst for, hvem de er.

 

 

Personlige firmagaver giver de ansatte et boost

 

En firmagave er efterhånden blevet til noget, som man blot giver af ren pligt. Derfor bliver gaverne hurtigt upersonlige og uden betydning for hverken arbejdsgiveren eller den ansatte. Formålet med gaven er altså af ren symbolsk eller pligtmæssig karakter, hvorfor den også hurtigt går i glemmebogen – det gør den blandt andet, fordi det ofte er noget man enten kan spise eller drikke; vin eller chokolade er de mest hyppige eksempler. Effekten og glæden ved gaverne er altså begrænset til en enkelt aften. Hvis man er en klog arbejdsgiver, gør man i stedet sig selv og sine ansatte den tjeneste, at man køber en gave, som modtageren kan bruge hver dag gennem lang tid. På den måde bliver den ansatte hver dag mindet om, at de betyder noget for både arbejdsgiveren og selve arbejdspladsen.

 

 

Se et stort udvalg af firmagaver her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.