Find den rigtige firmagave til julen

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Firmajulegaver kan indeholde lidt af hvert (foto: syddesign.dk)

Du kender det. Julen står for døren, og det samme gælder julegaverne til dine medarbejdere. De blev ikke så glade, da de sidste år fik henholdsvis geder og adoptivbørn i gave. Så i år skal de have noget helt særligt! Men hvordan skal du vælge, og skal de alle sammen have det samme? Her du en kort guide til, hvordan du giver dine medarbejdere den bedste julegave.

 

Kend dine medarbejdere

Er virksomheden du leder lille, er det nogenlunde nemt at lære alle medarbejdere at kende. Sandsynligvis har du både ansat dem og mødt deres bedre halvdel, så du kender dem sikkert allerede ret godt. Derfor vil det også være ret nemt for dig at finde gaver, som de hver især kan blive glade for, og som kan være mere eller mindre personlige gaver. Arbejder du derimod i en større virksomhed, kender du nok ikke så mange medarbejdere. Så kan det være en god idé at få hjælp. Du ved sikkert, hvem der kender alle, og som ved, hvad  alle laver i fritiden. Dem skal du have fat på. De vil sikkert også gerne hjælpe dig med både at købe og pakke gaverne ind. Er der tale om rigtig mange mennesker, er der måske ikke så stor mulighed for de personlige gaver, men prøv alligevel at komme tættere på menneskene.

 

Kend dit budget

Dine medarbejdere ville sikkert blive henrykte for at få biler eller designerstole i gave, men virksomheden har også et gavebudget at overholde. Derfor er du nødt til at begrænse dig lidt, og måske kan du arbejde med, hvilke medarbejdere der har været på stedet længst tid og give gaver efter den målestok. Er du helt på herrens mark i forhold til, hvilke folk der skal have flere gaver, kan du give tre valgmuligheder til gaver, og medarbejderen vælger så selv én af de tre, som vedkommende får. Det er ikke særligt personligt, men det er sådan man ofte gør i de store, landsdækkende virksomheder.

 

Gå på opdagelse i firmagaver, der kan gives til jul, påske, pinse, fødselsdage

 

Se mere her:

Giv dine vandflasker et personligt udtryk

Sådan finder du den helt rigtige firmagave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.