Find de perfekte julegaver til dit firma

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Firmajulegaver kan indeholde lidt af hvert (foto: syddesign.dk)

Gode julegaver bringer stor glæde hos medarbejderne. Men det kan være svært og tidskrævende at finde de helt rigtige julegaver. Nogle få steder skriver medarbejderne selv ønskeseddel, og herefter køber firmaet individuelle gaver til hver medarbejder. Men da dette kræver lang tid og forberedelse, vælger de fleste en løsning, hvor alle medarbejdere får det samme.

 

Køb gaver alle kan bruge 

 

Hvis du vælger at købe de samme gaver til alle medarbejderne, er det bedst at finde noget, som alle kan bruge. Det kan eksempelvis være en kurv med forskellige lækkerier som vin, chokolade og delikatesser. Det kan også være nogle gode køkkenknive, en flot vase eller et brætspil. Hvis du er i tvivl om, hvad alle medarbejderne ville blive glade for, kan en alternativ løsning være at give medarbejderne et gavekort. På den måde kan de selv vælge præcis det, de godt kunne tænke sig. Ulempen er dog, at et gavekort kan virke som en upersonlig gave, men det er de færreste medarbejdere, der forventer at få en personlig gave af deres arbejdsgiver.

 

Lad medarbejderne vælge deres gave

 

En anden mulighed er at lade medarbejderne vælge imellem et bestemt antal gavemuligheder. Der findes flere forskellige virksomheder, som tidbyder at levere firmajulegaver, så du kan eksempelvis bede dine medarbejdere vælge mellem de muligheder, der findes hos en bestemt leverandør. På den måde har medarbejderne selv mulighed for at vælge deres gave, og du kan nemt bestille de gaver hjem, som folk ønsker sig. Uanset hvad du vælger at købe i julegave til dine medarbejdere, er det vigtigste at huske, at det er tanken, der tæller. Det at give julegaver til sine medarbejdere handler mest om at vise, at man sætter pris på dem.

 

Klik her for at se stort udvalg af firmajulegaver.

 

Læs mere:

Kuglepenne med logo til din virksomhed

Overvej reklameartikler med logo for at skabe opmærksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.