Få inspiration til at finde gode, danske firmagaver

Reklameartikler (foto: syddesign.dk)

Reklameartikler med logo er altid velkomne (foto: syddesign.dk)

Firmagaver kan både være de gaver et firma giver til sine medarbejdere. Men det kan også være de gaver, man giver til kunder – både de potentielle små kunder og de store kunder, som virksomheden har aftaler med. Her kan du få inspiration til at finde gode, danske firmagaver, som både kunder og medarbejdere vil synes om.

 

Bliv husket af kunder

En gave kan være mange ting. Ofte tager man udgangspunkt i den man skal give gaven til. Idéen med en gave er at man vil glæde vedkommende. Sådan er det også med firmagaver. Dog er de sjældent helt så personlige. Firmagaver til store lejligheder, eksempelvis bryllup eller runde fødselsdage, kan godt være personlige, men oftest vil det ikke være virksomheden, men medarbejderforeningen, der står for den type gave. Firmagaver er ofte nogle, som flere får. Nogle virksomheder giver gaverne til jul eller ved virksomhedens egen fødselsdag. Det er fint at få en ens gave. Er det til virksomhedens medarbejdere, vælger mange fine, danske og lidt sjove gaver. Eksempelvis et stykke kunst, som man får lavet til alle. Dette er også en mulighed til kunderne, men ofte er det nogle mindre personlige gaver. Firmagaver til kunder skal i højere grad vise prestige (særligt til de store firmaer, som man har store aftaler med) eller være en lille sød ting (til de små potentielle kunder).

 

Få designet danske firmagaver

Hvis virksomheden vil have sit personlige præg på gaven, så er det en mulighed at få logo eller navn på firmagaven. Dette ses særligt ved de mindre gaver, som man giver til messer og andre steder, hvor virksomheden er ude og gøre opmærksomhed på sig selv. Her kan det være en vandflaske, ballon eller kuglepen.

 

Hos Syddesign kan du få designet fine, danske firmagaver med logo her

 

 

Få mere inspiration:

Giv dine kollegaer unikke firmajulegaver

T-shirts med tryk forbedrer arbejdspladsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.