En firma gave er en gestus, der forbinder mennesker

Et ur er en god traditionel firmagave (foto syddesign.dk)

En smart firmagave til medarbejdere og kunder (foto syddesign.dk)

En firma gave er en gestus, der tilkendegiver en slags respekt eller en slags glæde over noget. En firma gave kan være med til at rykke de forskellige ansatte sammen omkring et punkt. Det handler om glæde. Ligesom det også handler om at føle sig tilfreds på sin arbejdsplads. Glæden fra arbejdspladsen kommer ofte ud fra det, at man føler sig værdsat eller vigtig. En måde som arbejdsgiver at vise ens tilfredshed med den ansattes arbejdsindsats er at give denne en firma gave. Med en firma gave bliver det nemlig muligt at etablere en mere personlig forbindelse. For ofte er glæden eller tilfredsheden over noget, noget som ikke kan fattes i ord. Det kan derfor i stedet fattes i en slags symbolsk gestus. Den symbolske gestus som en firma gave er, er med til at skabe en positiv forbindelse mellem arbejdsgiver og ansat.

 

Stort udvalg

Der findes mange forskellige former for firma gave. Fordi en firma gave kan være med til at bløde op mellem de hierarkiske systemer, der kan være imellem ansatte, selv i et så egalitært samfund som det danske, er der god grund til at investere i en af de mange forskellige tilbud. Blandt andet findes små genstande som for eksempel kopper, kuglepinde eller t-shirts.

 

En særlig begivenhed

Det kan være, at man søger en firma gave til en helt speciel begivenhed. Her er det måske værd at investere i en firma gave af den helt store pakke. Hvis det for eksempel er en jule firma gave er det måske en god ide at investere i en af de ekstravagante og luksuriøse firma gaver. Det kan være vin eller andet godt. Men det må nok allerhelst være genstande, der er til at indtage og nyde i fællesskab. Sådan kommer arbejdsgiver og ansat hinanden ved.

 

Find en smart firma gave hos Syddesign.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.