Derfor er det en god idé at give en flot firmagave til dine ansatte

Selv de små ting gør en forskel (foto syddesign.dk)

Selv de små ting gør en forskel (foto syddesign.dk)

Når man har en virksomhed, så er det virkelig ens ansatte, som trækker meget af læsset. Det får de selvfølgelig også løn for, men nogle gange kan det være en god idé også at give dem en lille ekstra ting. Det kan være omkring jul eller måske omkring hver enkelte ansattes fødselsdag. En firmagave viser dine ansatte, at du sætter pris på det, som de gør din virksomhed, eller den virksomhed som du er chef for. Det er altså en vigtig lille gestus, der ikke behøver at koste alverden. Men den betyder alverden!

Giv dine ansatte en flot firmagave, som fortæller, at du sætter pris på dem

Med en flot firmagave får du altså på en meget sød og passende måde sagt, at du sætter pris på dine ansatte. Det er virkelig en god gestus, og det behøver som sagt ikke at koste dig særlig meget. Mange gode gaver koster ikke alverden. Måske kan det være et gavekort til at gå ud at spise på en lækker restaurant. Måske ikke engang et stort beløb, bare et tilskud til det. Det er jo ret smart, ikke? Så ja, der er muligheder nok, når det kommer til flotte og spændende firmagaver, man som chef kan give til sine ansatte.

Firmagaver kan trækkes fra i skat

Mange firmagaver kan også trækkes fra i skat, så reelt bliver de endnu billigere for dig, end det beløb som dine ansatte får en gave for. Så det er da næsten en win-win situation for alle, synes du ikke? Det er i hvert fald noget at overveje, det er da helt sikkert. Så tænk over det med det samme. Er firmagaver noget, som du gerne vil gøre dine medarbejdere glæde med?

Klik her for at finde en firmagave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.