Danske firmagaver – giver stor værdi tilbage til jeres virksomhed

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Firmajulegaver kan indeholde lidt af hvert (foto: syddesign.dk)

På forbrugsmarkedet gælder næsten alle kneb, når det kommer til markedsføring og forførelse af forbrugeren. Derfor kan firmagaver vise sig at være en god investering for din virksomhed.

 

Firmagaver forfører forbrugeren

Der kan være mange grunde til at man har firmagaver. Måske er din virksomhed til syne på messer og til konferencer. Måske vil i gerne give gæster en ekstra lille ting med fra butikken eller kontoret. Det behøver heller ikke være nogen stor investering, for firmagaver fås i mange forskellig størrelser og prisklasser. Med tænk hvor stor opmærksomhed i som virksomhed får, når i giver kunden en paraply med ud fra kontoret på en regnfuld dag. Ikke alene er det en god gerning at sørge for at kunden ikke bliver gennemblødt – det giver i sig selv noget goodwill til jeres virksomhed og brand – men hver gang kunden i fremtiden slår paraplyen ud, vil det være jeres logo og navn, kunden ser.

 

Skab opmærksomhed med en lille erkendtlighed

Det skaber utrolig meget værdi i form af top-of-mind. I er altså med høj sandsynlighed det første, kunden i fremtiden vil tænke på, når han tænker på det produkt, i sælger. Og det gælder ikke kun paraplyer. Det er også USB-penne, vand med logo, slik og indkøbsnet. Som du kan se, kan det være alle tænkelige ting, i mange forskellige prisklasser. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Men tænk gerne jeres forbrugers behov med ind i ligningen. Det er en lille investering i forhold til den værdi, i får tilbage.

 

 

Se hvilket udvalg, der er af danske firmagaver her

 

Læs mere:

Kuglepenne med logo kan være billig markedsføring

Få inspiration til at finde gode, danske firmagaver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.