De bedste gaver er dansk firmagaver

Dansk firmagaver (foto: syddesign.dk)

Dansk firmagaver (foto: syddesign.dk)

De fleste vil fortælle dig, at dine firmagaver er vigtige for at udvise taknemmelighed over for dine ansatte, og det er de også. Folk har valgt at bruge deres liv på at være en del af dit firma, det fortjener taknemmelighed. Men firmagaver kan mere end det. De kan også sende et signal. Hvis du køber en rødvin, viser du at du er upersonlig og rent ud sagt lidt fantasiløs. Det smitter af på dine ansatte, som bliver det mindre engagerede og det mindre kreative, fordi målestokket er en flaske rødvin. Man bør altså derfor lige tænke over, hvad det er for et signal, man sender med sine firmagaver.

Tænk dansk design, når der skal gives firmagaver

Når du køber dansk design, sender du et signal om succes – dansk succes. Vi er globale ja, men fordi vi har noget at byde ind med. Vi kan en masse i Danmark og vi kan en masse i vores firma, dét er et signal værd at sende. Udover det er det en speciel gave. De ansatte vil føle et mere personligt tak og den glæde kan kun smitte positivt tilbage i deres arbejde i firmaet. Rødvinen eller chokoladen bliver indtaget og glemt, men en designergave stilles frem og bliver set dagligt, hvilket betyder en daglig positiv input fra firmaet. På den måde er dansk firmagaver ligefrem investeringer i glade og positivt ydende ansatte. Det er virkelig win win.

Win win med dansk firmagaver

Gå på opdagelse i de forskellige designprodukter af dansk herkomst og forær dine medarbejdere et Skagens ur, en Hans Bølling ælling eller and, en Kristian Vedel fugl, noget fra Bjørn Wiinblad, margretheskåle med Leif Sylvester motiv og så videre. Gør dine ansatte glade og gør dit firma glad.

 

 

Find dansk firmagaver hos Syddesign

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.