Dansk firmagaver er en god måde at anerkende sine medarbejdere

Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Tid for firmagaver (foto: syddesign.dk)

Der kan være anledning til firmagaver på mange forskellige tidspunkter hele året rundt. Det kan være jubilæum, receptioner, fødselsdage og ikke mindst julen. Firmagaver kan være en oplagt mulighed for at vise sit nye brand frem, at gøre en kunde opmærksom på din virksomhed eller at anerkende sine medarbejdere. Den årlige firmajulegave er på mange måder den vigtigste gave, idet den indikerer firmaets tilfredshed af de ansattes indsats det forgange år. En god firmajulegave inden medarbejderne drager på velfortjent ferie, er også en god motivationsfaktor, der kan resultere i at medarbejderne lægger lidt ekstra kræfter i deres arbejde.

 

Dansk firmagaver til tidligere kunder eller oprettelse af nye kunder

Internt er gode firmagaver og julegaver en god investering i sine medarbejdere, og dermed i firmaets generelle interne trivsel. Det vil højst sandsynligt højne niveauet i firmaet at have glade og tilfredse medarbejdere. Men firmagaver kan også være givtige i forhold til tidligere eller eksisterende kunder. Med en god firmagave kan du styrke relationen med eksisterende kunder, som forhåbentligt gør at de vil fastholde samarbejdet.

 

Forbedrer virksomhedens omdømme

Nye kunder kan også skabes ved hjælp af firmagaver. Ved at sende firmagaver ud gør du opmærksom på dit firma, og på det faktum at virksomheden er aktiv og i vækst, hvilket kan tiltrække nye potentielle kunder. Firmagaverne kan bestå af nye produkter fra firmaet, der dermed også vil skabe opmærksomhed omkring produkterne. Det vil desuden skabe god omtale, idet kunderne formentlig vil sprede rygtet. Det vil give et indtryk af en virksomhed, der har god vækst og styr på sine ting.

Så alt i alt er ovenstående grunden til at du skal i gang med firmagaven, hvis ikke du allerede er i gang nu. En gavepolitik koster lidt penge at indføre, men vil i sidste ende være en investering i firmaet, som rent faktisk også burde kunne måles på bundlinjen helt.

 

 

Find dansk firmagaver her! www.syddesign.dk

 

Læs også

Julegave firma – en måde at vise sin taknemmelighed på

Der er masser af måder at sige tak på med firmajulegaver vælg selv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.