Vis dine ansatte at du sætter pris på dem med dansk firmagaver.

Danske Firmagaver  (foto: syddesign.dk)

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)

Vi lever i dag i en tid, hvor firmaerne er under et meget stort pres. Der findes rigtig meget konkurrence, og det er ikke bare lokalt, men fordi at der også er et stort globalt marked, der grundet nye teknologier og ingen grænser er med til at åbne op for presset. Det er godt med konkurrence, netop fordi at det er med til effektivisere og holde firmaerne op på mærkerne, der bliver derfor hele tiden lavet bedre produkter og prisen holdes nede på et acceptabelt leje for forbrugerne. Når det er sagt, så er forudsætningen for konkurrencen, at firmaerne kan følge med, og det kan godt være svært. Firmaerne tvinges til at tænke innovativt og skal gøre forskellige tiltag for at kunne følge med. Det bliver problematisk, når firmaer og særlige mindre virksomheder ikke kan stå for presset, og her er det fordelagtigt og vigtigt, at man som firmaer kan tænke taktisk og ikke mindst også gøre de helt rigtig tiltag for fortsat at kunne følge med.

Vis dine ansatte at du sætter pris på deres indsats med dansk firmagaver.

Spørgsmålet er hvad man kan gøre? Mulighederne er i princippet rigtig mange, her er det vigtigt at et firma både tænker ud af men også ind ad i forhold til sit firma. Det der ofte ender med at være meget problematisk er netop, at mange firmaer glemmer at fokus ind ad. Det er en god idé at promovere sig selv ud af til, men det er også meget gavnligt at gøre det ind ad til. Med dansk firmagaver kan man faktisk gøre en væsentlig forskel, det er nemlig sådan, at medarbejder på virksomheder, som føler at deres arbejdes bliver værdsat, præsterer en del bedre end andre. Når man får anerkendelse, så er man langt lettere tilbøjelig til at ville bidrage mere og bedre. Derfor er det en rigtig god idé at sætte pris på sine medarbejdere ved at give dem dansk firmagaver.

 

Se udvalget af dansk firmagaver lige her

 

Læs mere om firmagaver:

Glæd alle medarbejdere med personlige firmagaver

Giv dine medarbejdere dansk firmagaver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.